Røgeovne & Røgsmuld

Hos Fluer.dk har vi et godt udvalg af rygeovne/røgeovne til fisk og kød. Kært barn mange navne, og det gælder også denne type for ovn. Herunder ser du udvalget af røgeovne og røgsmuld til røgning af fisk og andet kød. Vi har ovne til ethvert behov og alt det tilbehør, du behøver for at kunne lave velsmagende røget fisk. Hvad enten du vælger vores mindste og transportable rygeovne eller vores største røgeovne, kan du være sikker på en fantastisk smagsoplevelse. Er du i tvivl omkring hvilken ovn du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi guide dig hen til den rigtige ovn der vil dække dit behov mest muligt.

 

Rygeovn / Røgeovn kræver røgsmuld

For at få det optimale ud af din røgeovn anbefaler vi en god røgsmuld, der giver både duft og smag til din fisk. Her på siden finder du et stort udvalg af røgsmuld til alle slags fisk og kød, og vi forhandler naturligvis kun røgsmuld i ren naturtræ for, at du opnår den bedst mulige smag. Hos os tilbyder vi desuden mange forskellige smagsnuancer, der kan bruges i din røgeovn. Det vil give røget en helt unik tilberedning af fisken, da det vil trænge ind i kødet. Du finder alle vores mange smage her på webshoppen.  

Bliv guidet videre til røgsmuld og røgeflis - Klik her.
 

Værd at vide om rygeovne / røgeovne 

Her kan du få lidt mere info om røgeovne til røgning af fisk og meget andet. Røgning af fisk foregår ved hjælp af en varmekilde, der varmer en plade, hvorpå der ligger noget røgsmuld eller røgflis. Når røgsmuldet bliver varmet op, udvikles der røg.

Nogle små rygeovne som den lille Kasper Røghat bruger to spritbrændere til at varme røgsmuldet op. Den store teleskopiske røgeovn har en åben brændebakke i bunden, hvor der kan tændes op med forskellige varmekilder som eksempelvis sprittabletter. 

Når du skal til at bruge din ovn, anbefaler vi, at du øver dig lidt, inden du begynder at røge drømmefisken. Det kræver lige, at du har brugt din røgeovn et par gange, inden du kan røge din fisk helt perfekt og kender til den rette mængde af røgsmuld. Drømmefisken er for mange vidt forskellige. Både når du snakker om fiskeart og måden du har fået fat i fisken på.

For nogle er det ganske fint at købe fisken hos fiskemanden. Andre vil selv fange fisken, så de får en helt speciel oplevelse af at have fanget fisken og tilberedt den helt perfekt i sin helt egen rygeovn. Her kan der tales lidt om vildmandsgenet nak og æd, hvor man selv står for det hele. 

Mangler du en ny fiskestang, beklædning eller andet fiskegrej for at kunne fange fisk til din røgeovn, så tilbyder vi alt, du har brug for. Se hele vores udvalg på webshoppen. 

Har du spørgsmål til røgning af fisk og kød, er du som altid velkommen til at besøge os i Vejle eller give et opkald på tlf. 27 62 09 20. Både hverdage og lørdag kan du få fat i os, så du kan få den bedste vejledning til ovne, røgning og vores andre fiskegrej produkter. Vi ser frem til at hjælpe dig med røgningen af fisk, kød og andet godt.